NPP

Najčešće postavljana pitanja

Da li se ulaz naplaćuje i šta je uračunato u cenu karte?

Da! Cena karata biće poznata sredinom marta, a karte će biti u prodaji do sredine juna.

U cenu karte je uračunato:

  • Osam obroka (petak: večera; subota i nedelja: doručak, ručak, večera; ponedeljak: doručak)
  • Krevet u jednoj od višekrevetnih soba
  • Učešće u aktivnostima u kampu

Da li postoji jednodnevna karta?

Ne postoji mogućnost kupovine dnevne karte.

Da li postoji mogućnost refundacije?

Nažalost zbog prirode kampa ne postoji mogućnost refundiranja karte, međutim svoju kartu možete prodati ili pokloniti nekoj drugoj zainteresovanoj učesnici.

Da li mogu da kupim kartu na ulazu?

Nije moguće kupiti kartu na ulazu. U slučaju da neka devojka otkaže dolazak moguće je preuzeti njenu kartu i nakon roka predviđenog za prijavljivanje.

U cenu karte je uračunat krevet u jednoj od višekrevetnih soba. Kakve su sobe i po kojoj osnovi se dobija krevet?

U okviru planinarskog doma postoje dve dvokrevetne, četiri četvorokrevetne, jedna šestokrevetna, jedna osmokrevetna i jedna dvanestokrevetna soba. Pri kupovini karte vrši se odabir sobe, rezervacije nisu moguće.

Broj mesta je ograničen, šta ako se kapaciteti popune?

Planinarski dom ima mogućnost smeštaja do 50 ljudi. Prema našim očekivanjima taj broj neće biti prekoračen, ali u slučaju da do toga dođe učesnice koje ne budu kupile kartu na vreme moraće da spavaju u šatorima dok će cena ulaznice ostati ista. Naravno hrane će biti dovoljno, a upotreba tuševa i wc-a dostupna svima.

Da li će kamp imati vodu, tuševe i wc?

Da! Kako se kamp realizuje u planinarskom domu obezbeđeni su tuševi, voda i toaleti.

Napomenuto je da u cenu karte ulazi i krevet, da li postoji mogućnost kampovanja?

Za svaku učesnicu kampa obezbeđen je krevet, međutim učesnice koje žele imaju pravo da otvore šatore.

Da li postoje organizovani obroci ili se hrana kupuje?

U cenu karte je uračunato 8 obroka, a kako je kamp u prirodi i daleko od prodavnice učesnice će moći da donesu i svoju hranu u kamp.

Da li smem da fotografišem, snimam i u koje svrhe smem da koristim napravljen materijal?

Da! Ali… Fotografisanje i snimanje unutar kampa će biti dozvoljeno i poželjno sve dok se materijal koristi u privatne svrhe. Svako korišćenje fotografija i video materijala nastalog za vreme MAD moto avanture u komercijalne svrhe ili za potrebe medija mora biti najavljeno. Za više informacija o ovoj temi kontaktirajte nas na madmotoavantura@gmail.com
Mi privatnost shvatamo vrlo ozbiljno!

Kako je regulisan parking?

Ne postoji parking kao takav, dakle  dolazak kombijima, kamionima i kamp prikolicama nije predviđen. Ponesite podlošku za pod "ćopu" jer će motori biti parkirani na zemlji. 🙂

Šta je dozvoljeno poneti u kamp, a šta ne?

To je kamp i trebaće vam stvari koje su neophodne za kampovanje, dakle unošenje hrane i pića neće biti zabranjeno (ipak smo u prirodi i nema drgstora baš na svakom koraku). Naravno to ne znači da je dozvoljeno unošenje ilegalnih supstanci. S obzirom da je kamp namenjen samo ženama zabranjeno je dovođenje momaka i prijatelja. Predlažemo ti da ako imaš decu iskoristiš priliku i ostaviš ih njima na čuvanje. Kamp će imati obezbeđenje koje će se brinuti za bezbednost učesnica, važno je da poštujete njihove smernice i ne zamerite u koliko procene da nešto može ugroziti bezbednost kampa.

Da li je MAD namenjen samo ženama?

Da, ipak, muška deca do 8 godina će moći da prisustvuju kampu.

Da li mogu da povedem decu?

Da!  Deca do 8 godina ne plaćaju ulaz. Ako ih vodite samo imajte na umu da je kamp u prirodi, da nema blizu prodavnice, kao i da je predviđeno puno aktivnosti te da postoji šansa da im ne bude zanimljivo ili da im bude preveliko opterećenje. Usluge čuvanja dece ne pružamo!

Da li samo devojke mogu da učestvuju u organizaciji?

Ne! Za vreme trajanja kampa u kampu će boraviti samo učesnice i volonterke ipak organizovanje Moto avanture je mnogo složenije od same realizacije tako da svi ljudi sa dobrim idejama i dobrom voljom mogu da postanu deo našeg tima

Da li izvođači, izlagači i predavači moraju da budu devojke?

Ne! Umetnik si ili zanatlija (npr. crtaš stripove, praviš nakit, tetoviraš) i misliš da ono što radiš može da bude zanimljivo učesnicama kampa? Prijavi se na madmotoavantura@gmail.com a mi ćemo probati da nađemo mesto da izložiš svoje radove ili pokažeš svoje znanje. Isto važi i ako imaš bend i misliš da su vaši nastupi kao stvoreni za ovakav događaj.