FAQ

Da li se ulaz naplaćuje i šta je uračunato u cenu karte?

Da! Cena karte je 3500 rsd za učesnice iz Srbije, odnosno 30e za učesnice iz inostranstva. Devojke iz Srbije karte mogu kupiti uplatom na račun Društva motociklistkinja Srbije (Broj računa: 160-0000000546642-32 Banka Intesa sa napomenom za članarinu) ili lično, za uplatu iz inostranstva neophodno je kontaktirati organizatore na mail madmotoavantura@gmail.com

U cenu karte su uračnati mesto za parking, mesto za šator, struja, voda, tuševi, pet obroka, učešće u radionicama, ali i različiti pokloni i popusti koje spremaju sponzori.

Važna napomena!

Da bi se prijava smatrala važećom neophodno je popuniti prijavu ovde!

Da li će kamp imati vodu, tuševe i wc?

Da! Kamp će sigurno imati wc, pijeću vodu, tuševe i struju. Ako bilo koja od ovih stavki ne bude realizovana MAD neće biti organizovan.

Da li postoje organizovani obroci ili se hrana kupuje?

Da! Učesnice MAD moto avanture imaće nekoliko besplatnih obroka za vreme trajanja kampa. Osim toga učesnice će moći da donesu svoju hranu u kamp.

Da li smem da fotografišem, snimam i u koje svrhe smem da koristim napravljen materijal?

Da! Ali… Fotografisanje i snimanje unutar kampa će biti dozvoljeno i poželjno sve dok se materijal koristi u privatne svrhe. Svako korišćenje fotografija i video materijala nastalog za vreme MAD moto avanture u komercijalne svrhe ili za potrebe medija mora biti najavljeno. Za više informacija o ovoj temi kontaktirajte nas na madmotoavantura@gmail.com
Mi privatnost shvatamo vrlo ozbiljno!

Kako je regulisan parking?

Parking za motore i automobile postoji i ne naplaćuje se. Dolazak kombijima, kamionima i kamp prikolicama nije predviđen. Zbog bezbednosnih razloga motori i automobili se neće parkirati na istom mestu.

Šta je dozvoljeno poneti u kamp, a šta ne?

To je kamp i trebaće vam stvari koje su neophodne za kampovanje, dakle unošenje hrane i pića neće biti zabranjeno (ipak smo u prirodi i nema drgstora baš na svakom koraku). Naravno to ne znači da je dozvoljeno unošenje ilegalnih supstanci. S obzirom da je kamp namenjen samo ženama zabranjeno je dovođenje momaka i prijatelja. Predlažemo ti da ako imaš decu iskoristiš priliku i ostaviš ih njima na čuvanje. Nažalost nismo ni pet friendly tako da i svi ljubimci koji imaju manje od dva točka mora da ostanu kući. Kamp će imati obezbeđenje koje će se brinuti za bezbednost učesnica, važno je da poštujete njihove smernice i ne zamerite u koliko procene da nešto može ugroziti bezbednost kampa.

Da li je MAD namenjen samo ženama?

Da! I nećemo praviti izuzetke.

Da li samo devojke mogu da učestvuju u organizaciji?

Ne! Za vreme trajanja kampa u kampu će boraviti samo učesnice i volonterke ipak organizovanje Moto avanture je mnogo složenije od same realizacije tako da su svi ljudi sa dobrim idejama i dobrom voljom mogu da postanu deo našeg tima

Da li izvođači, izlagači i predavači moraju da budu devojke?

Ne! Umetnik si ili zanatlija (npr. crtaš stripove, praviš nakit, tetoviraš) i misliš da ono što radiš može da bude zanimljivo učesnicama kampa? Prijavi se na madmotoavantura@gmail.com a mi ćemo probati da nađemo mesto da izložiš svoje radove ili pokažeš svoje znanje. Isto važi i ako imaš bend i misliš da su vaši nastupi kao stvoreni za ovakav događaj.